Uitsmijter met rosbief

Voor mijn gevoel was een uitsmijter met rosbief altijd maar raar. Meestal bak ik zoveel mogelijk mee met mijn uitsmijter maar in het van rosbief doen we net even anders. De rosbief gaat zo vanuit het pakje op het brood.

Luxe lunch? Denk eens aan een uitsmijter met rosbief!

Als je er helemaal een lekkere lunch van wil maken dan doe je er een lekker bolletje huzarensalade bij en garneer je de uitsmijter met rosbief met een paar plakjes augurk.

maak eens een uitsmijter met rosbief

maak eens een uitsmijter met rosbief

Ingrediënten voor uitsmijter rosbief

  • 2 eieren
  • 2 boterhammen
  • 75-100 gram rosbief
  • 1 tomaat
  • 2 plakjes jonge kaas
  • Peper en zout
  • Boter om de uitsmijter in te bakken

Niet noodzakelijk maar wel erg lekker als garnering

  • Beetje sla
  • Augurk in plakjes
  • Bolletje huzarensalade

Het makkelijkste is gewoon rosbief van de vleeswaren afdeling gebruiken voor uitsmijter

Het makkelijkste is gewoon rosbief van de vleeswaren afdeling gebruiken voor uitsmijter

Hoe maak je de lekkerste uitsmijter rosbief?

  • Snij de tomaat in plakjes
  • Verdeel de plakjes tomaat over de boterhammetjes
  • Leg op de tomaat een paar plakjes rosbief
  • Beetje peper over de rosbief malen
  • Zet een koekenpan op het vuur met wat boter
  • Breek de eieren in de pan en laat het eiwit een beetje door de pan lopen
  • Als het eiwit een beetje begint te stollen leg je plakjes kaas op je uitsmijter
  • Wacht tot de kaas mooi gesmolten is en je ei moet een beetje bruin worden aan de onderkant
  • Laat dan de uitsmijter op je boterhammen met rosbief glijden
  • Garneer met een paar plakjes augurk of met wat huzarensalade (kan je een mooi bolletje van scheppen met een ijsschep)

Ik wens iedereen nog vele lekkere uitsmijters toe

Heb je zelf nog lekkere varianten op deze uitsmijter met rosbief. Post ze dan hieronder, dan kunnen anderen ook nog plezier hebben van jouw tips!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.